Live wild ✌️ Die free

en tråkig söndag..

Kategori: Allmänt

hejhej, idag är det söndag, den tråkigaste dagen som finns. det finns absolut inget att göra..bara sitta hemma.
ikväll kanske jag ska till emma, hon skulle tydligen kanske vara med rasmus och samuel.. så då kanske jag oxå är med dom ett tag^^
i morn är det skola igen, fast det är inte så himmla hemskt, jag överlever ;b  nu har vi ju fått reda på vikken dag vi ska ha våran musik lektion! det blir på tisdag samma tid som förra året, jävligt kul (y) längtar!! men jag kmr sakna fredrik :/ han ska ju vara pappa ledig hela året.. :( men tur att vi iallafall har john!
nu ska jag ringa stina vikström och höra hur det blir med den här tråkiga dagen, den kanske kan bli lite roligare iaf ;b
pusshejs,




varför rimmar smärta på hjärta?

helg!

Kategori: Allmänt

hejsan, idag vaknade jag stina o stina kl 9.. fattar egentligen inte det.. för vi somnade ganska så sent. men iallafall så satte vi på tv:n och såg på step up 2.. vi såg step up 1 igår kväll.. dom var skit braa, fast jag tyckte 1:an var bäst. iaf så har vi typ bara sett film idag.. njöt lite extra av helgen^^
just nu är jag hos min syster josefine, julia är oxå här.. jag var tvungen att cykla och ge dom strösocker hahah, dom bakar bullar ;)
ikväll ska jag nog vara med stina nilsson vi ska fortsätta se film, den här gången blir det  "ps i love you"  den är nog as bra, jag har just börjat läsa den i skolan.
nu ska jag välja ut nått från chili chili som jag vill äta ;)
pusshejs,


fuck you! :)

fredag :)

Kategori: Allmänt

hejsan, idag har det faktiskt varit en ganska bra dag. skolan var inte så hemsk, vi slutade kl 14 så det var bra! efter det for jag hem till mami och sen ringde josefine så då gick jag upp till stan och mötte mamma jesper och jossan, skulle köpa en bh och sockar:) hahah, ikväll ska jag stina o stina fara på nå estet uppträdande sen ska vi till stina nilsson och där ska vi se på film och övernatta x) hahah,
pusshejs,


i have good feelings :')

inte så speciell dag.

Kategori: Allmänt

hejsan, idag har det varit en helt vanlig skol dag, gick till 4.. sen gick jag hem till mamma och väntade på mat. Efter det for jag ´till emma och klockan 6 så såg vi på jespers match mot bbk.. tyvärr så förlorade dom 6-1 tror jag de vart .. men men, det kmr väl flera matcher ;) efter det så gjorde vi inte så mkt, bara snackade och hade roligt:) som jag alltid har med emma.
Nu är jag hemma och klockan är 20,00 ;b ska göra klappgröten som jag har längtat efter! (Y) fan vad gott :)
imorn är det fredag, jag slutar kl 14 och då ska jag typ följa emma och rasmus .. hahah emma ska hjälpa han att köpa jeans ;p ajja vi hörs väl, heheh
pusshejs



kill his name.

skola....

Kategori: Allmänt

hejsan, idag har vi haft klass foto på skolan, såg säkert ut som ett as, men men.. jag slutade kl 2 så det var ju bra!
Äntligen har jag beställt tid till att slinga mitt hår ;b så det blir på tisdag ;)  iaf kl 8 kom stina o stina så jag var med dom, vi gick ut ett tag och stina envisade sig om att hon skulle upp i ett träd så jag hjälpte henne upp, och sen kom hon på att hon var höjdrädd så då började hon skrika as högt och sen så skulle hon hoppa ner och då fastnade hon med armen hahah, så då skulle stina nilsson hjälpa henne så hon tog i hennes fot sen orkade hon inge mer så då släppte hon och då flög båda åt sidan!! hahahah, och jag som bara stod där och kollade jag höll på att dö av garv, sen kom polisen eftersom ddom hade hört oss skrika x) haha, vädligt rolig kväll! (Y) jajja, jag ska sova nu,
pusshej



i miss you.

slarv,

Kategori: Allmänt

hejsan, idag har det bara varit skola, inte alls nå speciellt vi fick sluta tidigare för att vi inte ska ha tema så det var ju tur. nu sitter jag och ser på vänner :) iaf ikväll ska jag nog vara med emma stina & stina vi ska kanske "baka" klappgröt (Y)  hahah, jajja  vi får se vad som händer.
pusshejs,


i'm trying to move on.

då är det slut på det roliga.

Kategori: Allmänt

hejsan, idag har jag tänkt vara lite mer possitiv, iaf klev jag upp kl 7 sminkade mej osv, sen gick jag till skolan.. det var väl kul att träffa alla nya sjuor.. man kände ju igen ganska så många. 
jag slutade 12 så då väntade jag på stina och emma sen cyklade vi till emma.. efter det så åt jag hos stina och sen har jag varit med stina o stina hela kvällen.
imorn ska vi börja med alla lektioner, fyfan!  men men, jag ska gå och lägga mej nu.
pusshejs,

how can i get over you?

fan,

Kategori: Allmänt

det har fan inte blivit bättre. jag mår piss! men jag ids inte bry mej, det är bara jobbigt så iaf idag var jag med signe, emma, lina och agnes :) vi var tappra och cyklade upp på nått berg och kollade på fin utsikt! ganska fin avslutning på sommarlovet, efter det var jag hos emma ett tag.. hon fick kluddra på min mage så nu är den täckt av kludder.. x) hahah, 
nu ikväll ska stina komma ;b vi ska ta en promenad eftersom det finns mkt att snacka om!
jag ska gå och lägga mej tidigt typ 9 eftersom man ska orka helvetet i morn,  jajja jag skriver mer i morn.
pusshejs.



let me fly away,

i can't live like this.

Kategori: Allmänt

tårar.

Kategori: Allmänt

jag fattar inte ett skit. hur ska jag komma över nån som jag älskar och som jag måsta höra och se helatiden!? hur fan.. men nu har jag iaf sagt allt jag tkr. jag är bara ledsen, så jävla besviken.
det ända jag inte vill se är min syster sårad. jag fattar inget? hur fan händer det här? helt jävla sjukt.
jag kan då säga tårarna rinner ner för kinden, det finns inget som kan få mej stoppa dom, ingen. alltkänns bara så otroligt piss. i don't make it!  
det här är en stor jävla mardröm, och jag kan inte vakna!

iaf idag har vi haft spelning, fick ut ganska så mkt känslor.. bästa gången jag har sjungt typ.  signe spelade ju 4 låtar fyfan vad kul!!! man bara njuter jag menar jag ÄLSKAR att bara kunna stå på scen och ta i! tack signe<3333  :) så nu blir vi ForFun! :b
det är det ända som glädjer mej just nu.. musiken, sången.. och vännerna men jag menar dom finns alltid där, när jag behöver dom! älskar dom <3
ikväll var jag med signe, stina, stina, filip, ågeby.. sen körde vi lite mörkerkurra med hannes, alex, tim, lisa, ellen.. skoj(Y) och nu ska jag snart sova.. jajja, skriver i morn mera,
pusshejs.

repnings dag,

Kategori: Allmänt

hejsan, idag har vaknade jag o emma kl 9.. kl 12 började vi repa, hårdkörning nu sista dagen innan uppträdande :)  4 for jag hem och åt middag, usch vad äckligt.. jag har fan slutat äta mkt, helt sjukt.. och jag vet vad det beror på.. sjukt.
ajjja, nog överlever jill alltid ;)  iaf ikväll blir det nog bara hemma kväll ska fixa till imorn, vet fan inte vilka kläder jag ska ha på mej.. jajja kanske skriver nåra rader ikväll.
pusshejs

love

Kategori: Allmänt

oslagbara<3

Kategori: Allmänt

stina 2 år i boden<3

Kategori: Allmänt

hejsan, idag vaknade jag kl 9.. jävligt jobbigt men man måste ju eftersom man måste gå till helvetet på måndag, efter 12 for jag emma och lina till luleå.. jag köpte ett par "vinter skor" och en tunika :) inte så mkt, men har man inte så mkt pengar så blir det lite svårt.. efter det for jag hem och åt middag, sen direkt till emma.
stina har bott 2 år i boden i dag så vi for på ica björnen och köpte glass osv.. sen for vi och firade henne lite x) sen knäppte vi lite kort och nu är jag hos emma och vi ska snart sova ;) ska upp tidigt imorn oxå.. repning kl 12.. ajja ska sova nu.
kanske lägger ut nån bild från ikväll..
pusshejs

simple plan- no love

Kategori: Allmänt

<3

Kategori: Allmänt

tänkte skriva upp dom band som jag lyssnar mest på just nu :)

simple plan!
fall out boy
my chemical romance
the red jumpsuit
three days grace
30 seconds from mars
12 stones
lifehouse
jimmy eat world

...

Kategori: Allmänt

Riktiga killar ljuger inte,
Riktiga killar sviker inte,
Riktiga killar sårar inte,
Riktiga killar finns nog inte.

someday.

Kategori: Allmänt

i don't know anymore....  

idag har jag repat hos signe, det var kul hahah, vi skulle spela in när vi spelade, och först då när vi gjorde det så kom det en geting hahah, & sen efter det så gick emmas sträng på gitarren av.. x) hahah, great (Y) 
Efter repningen for jag till emma åt lunch med lina o emma då.. sen skulle vi låna björns gympa sal men det gick inte så då for vi till lina och målade teckningar ;b hahah, nu väntar jag på att stina emma & stina ska komma och göra mejj lite piggare.
pusshejs

en bild från göteborg tidigare i sommar.

Kategori: Allmänt

så har man skaffat blogg.

Kategori: Allmänt

HejHej, tänkte skriva lite om vad jag har gjort idag.
jag sov hos emma i natt, vi som skulle kliva upp så tidigt idag vi hade ställt klockan på halv 11 men somnade om till halv 12.. hahah, ganska så typiskt mej o emma :)  vi vart klara för repning kl halv två.. så då repade vi med bandet, (för er som inte vet så heter bandet FourFun just nu iaf) vi har börjat repa med en jätte duktig och trevlig tjej signe som spela trummor och vi hoppas verkligen att hon vill vara med i bandet :b så då får vi byta namn till ForFun istället.
iaf efter repningen så for jag hem och åt middag nu när jesper och julia kom hem från cypern igår så är det fullt hus igen.
efter middagen for jag till emma, vi skulle göra en film men vi var lite för lata så vi tog cykeln till stina nilsson och där bakade vi kladdkaka ;b sista veckan jag emma och stina vikström fettar i oss eftersom vi har bestämmt att vi ska ha "godis löfte" hahah, men vi får se hur länge det håller.. jajja ska gå och sova nu så att jag kmr mej upp i morn.. ska på repning kl 12.. och den här gången hos signe, det ska bli riktigt kul (Y)
pusshejs,