Live wild ✌️ Die free

fin höst bild..

Kategori: Allmänt

puss

hinner inte med allt..

Kategori: Allmänt

hejsan, jag har inte tid med att skriva så mkt nu förtiden.. har så mkt plugg och musik, så jag har bara inte hunnit..
jag tror ändå inte det har hänt så mkt.. mer än plugga och en spelning, ^^ försöker hinna med allt... fyf an vad trött jag är, jag sov så jäävla dåligt i natt.. drömde värsta sjuka drömmen.. får hoppas att jag sover bättre i natt.. men jag ska kila nu..
pusshejs,



a part of me is dying....

glömt bort att skriva..

Kategori: Allmänt

hejsan, jag har helt haft andra saker att göra hela dagarna.. så jag har inte hunnit med att skriva.. det har inte blivit så mkt data för mej, men jag tror ändå inte jag har så mkt att säga..
har uppträdande på torsdag på stan.. ska väl bli kul! fast vette fan hur jag ska hinna med både plugg och repning ;s;s faaan, har prov på onsdag .. och en jävla massa läxor ! ;s
jajja, skriver nog imorn om jag kommer ihåg;)
pussshejs,


det finns inge hat, bara brist på kärlek..

forget all..

Kategori: Allmänt

hejsan, jag har glömt att skriva på nåra dagar.. har inte suttit på datan nått.. men iaf idag har vi fiskat! (y) jag evelina josefine och stina x) hahha, det var faktiskt kul! ;b hahah sen har jag inte gjort så mkt mer.. slutade typ 10 så då for ví till josefine.. sen klockan halv 2 cyklade jag o stina hemmåt ;b
så jävla less på skolan.. så jävla mkt plugg! :/  skit oxå!
ikväll blir det fan bara plugg... suck, jajja, ska kila nu..
pusshejs.


never again.

lördagen

Kategori: Allmänt

älskar dej<3  ,tjejmiddag
lördag, före middag<3


tjejmiddag<3
you and me b


tjejmiddag<3
snygg min jag gjorde ;)

då vare söndag igen..

Kategori: Allmänt

hejsan, jag har inte skrivit på hela helgen.. har inte riktigt hunnit så jag får väl berätta vad jag har gjort .. på fredagen så for jag till emma direkt efter skolan vi skulle repa inför spelningen på lördagen.. sen sov jag hos emma såg på step up 1 igen.. :)
på lördagen vaknade vi 9 för klockan halv 11 skulle vi vara på medborgarplatsen ;b vi hann precis.. fick slänga på mej sminket.. men iaf så for vi på spelning på rågraven.. fan vad många minnen som kom upp när man var där.. ;) efter spelningen så for vi till stan och käka på frasses MUMS! ;p sen for vi tbx till emma och sminkade oss igen och sen direkt till lina och hade middag:)  jag emma stina lina .. myyspyys.. och nu är det söndag.. tråkigaste dagen som finns, men jag ska iaf å se på jespers sista fotbolls match! (y) får hålla tummarna att dom vinner ;b
kanske kommer nåra bilder från helgen.. ^^
pusshejs,


i need you

ge mej pengar!

Kategori: Allmänt

hejsan, i morn är det fredag! så jävla skönt.. jag tror de här kommer bli en as rolig helg.. först på lördag förmiddag har vi spelning på rågraven, sen ska jag emma stina o lina ha middag hos lina ;) det fattas bara en sak pengar!! jag vill hinna shoppaaa har fan ingee jeans elr nått.. åhh, jag är fan helt pank.. jajja det ska väl ändå bli as kul, får vänta med att shoppa till nästa månad :/ :) 
idag har det varit en jääävligt långtråkig dag, slutade halv4 då gick jag hem direkt :b nu ska jag ringa stina och vi ska göra läxan på telefonen^^

pusshejs,



om du inte orkar mer orkar jag för två.

you :)

Kategori: Allmänt

hejhej, idag har det varit en trååååkig onsdag har.. så därför ids jag inte äns berätta nått om skolan, egentligen har jag inte så mkt att berätta, jag har inte gjort nått speciellt.. direkt efter skolan gick jag hem sen åt jag och sen har jag bara pluggat matte och lite engelska.. nu ska jag se idol! (y)
pusshejs,



i like you,  you make me happy!

en helt vanlig dag..

Kategori: Allmänt

hejsan, idag har det bara varit en helt normal skol dag.. en helt vanlig tisdag.. jag klev upp klockan 7 var klar kl 8 då emma ringde, så då mötte jag dom och så gick vi till skolan.. efter skolan gick jag hem och bara väntade på mat x)
efter maten for jag med 5 bussen till emma.. jag emma stina o stina skulle å se på fotboll killar 94 ^^ dom förlorade tror jag,, vi frös så jävla mkt så vi for hem till emma efter halvlek där sjöng/spelade vi.. hahah! hade as kul! jag och stina nilsson spelade trummor ;) stinapå gitarr och emma tog sången^^  det vart nobody's wife & we will rock you! hahah,
nu ska jag sovaaaaaaaaa,
pusshejs,


they are not you.

,..

Kategori: Allmänt

keep be strong.

Kategori: Allmänt

hejsan, idag har jag äntligen fått ha musik! det var väldigt kul(y)fast jag saknar fredrik :/ kommer inte ha han på hela året typ..men iaf det var de ända roliga som har hänt under dagen... utan musik lektionerna vette fan vad jag skulle göra:)
Efter skolan var jag med emma vi gick först hem till mej och sen for vi till emma, jag åt där och sen har jag varit där hela kvällen ;b har sett på lite one tree hill! jajja jag ska väl börja gå och lägga mej är så jävla trött..
pusshejs,



sometime's everything is just a big lie.

skönt med helg.

Kategori: Allmänt

hejhej, jag hann inte skriva igår så jag får väl berätta det.. jag var med emma på dagen vi försökte hitta en bra låt som vi gjorde för ett tag sen.. vi tänkte att vi skulle fortsätta med den, hyffsat bra är den ändå! (y) efter det for jag hem och åt pizza och sen tbx till emma igen och sov där i natt, sen nu idag så har vi bara repat lite.. men det vart mest snack ;b
ikväll ska jag plugga med stina nilsson.. toppen kul(y)  fyfan vad mkt jag har missat! :s
nu ska jag äta lunch ;b
pusshejs,


where’s your heart?

fredag.

Kategori: Allmänt

hejsan, idag vaknade jag klockan 9 .. kunde inte sova nå längre drömde en asigt konstig dröm.. menmen, jag gick upp ur sägen typ halv 10 och började sminka mej, så jävla skönt att få sminka sig igen! x)  efter det ringde jag till stina vikström och frågade hur hon mådde och om hon ville följa mej när jag skulle slinga mitt hår:) det ville hon! hahah, så vi tog halkv 2 bussen in till stan och sen 3 slingade jag mitt hår!
jag vart faktiskt nöjd! (y) det var skit fint! ;b
nu på kvällen var jag med stina o stina vi pratade för det mesta och gjorde nån gegga med glass hallon och banan:) den vart god! (y) nu ska jag bara ta det lugnt och se på lite tv :)
pusshejs.



i want to know.

bättre äntligen!

Kategori: Allmänt

hejsan, äntligen får man väl börja med att säga! jag har typ ingen feber kvar! och jag har inte ont i huvet! (y)
i morn ska jag vara hemma från skolan sista dagen, för det är ingen idé att jag går eftersom vi ska ha nån dag då alla ska gå 7 km.. och om jag gör det kmr jag bli sjuk igen, så nej det hoppar jag nog över:)
idag har jag typ bara snackat i telefon.. eftersom stina vikström oxå är förkyld osv.. så vi har muntrat upp varann genom telefonen:p hahah. vad ska man hitta på ikväll om stina orkar så kanske hon vill komma över till mej, emma kanske skulle det. men jag tror inte det eftersom att hon kanske ska vara med rasmus han fyller ju år idag har jag hört så hon ska väl fira han!
iaf jag ska nog bara ta det lugnt se på idol ;b  man blir ju lite avis på att se alla som sjunger bra och går vidare, men jag ska inte gå den lätta vägen.. det skulle kännas fel jag vill inte höra ifall jag sjunger bra elr dåligt, jag menar jag skulle vara så nervös så att jag bara skulle ta fel tonart och allt.. så nej ingen idol blir det för mej.. idol ligger sist på min lista.
ajja, nu ska jag se lite tv tror jag :)
pusshejs.



be yourself.

kan man få bli frisk?

Kategori: Allmänt

fatta hur jävla tråkigt det är att vara sjuk?! jag hatar det, speciellt nu när man missar så jävla mkt när vi gick på björns då behövde man fan inte ta igen nåå.. ;s men men det var goda tider ^^
Jag har iallafall blivit mktmkt bättre sen igår. tack för det! så det blir nog skola i morn för mej:) är faktiskt glad för de! heheh,
vad ska man hitta på idag?
- pappa tvingar mej dammsuga
- jag ska sitta vid tv:n och datan
- plocka ut disken
- sova
Låter ju som en as rolig dag..
jajja nu ska jag sysselsätta mej med nått av de här^^
pusshejs,



Do you ever had a dream that you think is so real then when you woke up you didn't know what to belive?

sjukling,

Kategori: Allmänt

hejsan, jag har inte svkrivit på 2 dagar pga att jag är sjuk.. har as ont i huvet ännu! fan oxå det bara dunkar, kan inte sitta vid tv:n elr datan.. gör as ont, men nu sitter jag bara ett tag iaf.
mamma och pappa tror att jag mår dåligt för att jag har tagit för många huvudvärks tabletter, ;s men men.. får väl överleva^^  jag har inte ätit nått på hela jälva dagen, 2 skorpor och lite cola inge mer.. och jag missade den bästa dagen på hela veckan!!!!! :/  jag skulle ha haft privat musik i dag, och jag skulle ha slingat mitt hår! men mamma ringde och bytte tid till på fredag (måste bli frisk till dess)
iaf, igår kväll mådde jag mktmkt bättre så jag var med emma, vi såg på film! den var asigt bra! "a walk to remember"  jävligt hemskt, jag o emma grät ständigt i 49 minuter ;) hahah. värre än titanic ^^ ajja nu ska jag sova som jag har gjort hela dagen..
pusshejs,


missssssssu;*

måndag,

Kategori: Allmänt

hejsan, i natt har jag inte sovit mkt.. igår kväll kunde jag inte somna, hade jävligt ont i huvet, sen fick jag så jävla ont i magen. så det ända jag har gjort i natt är att ligga och lyssnat på rix, jag sov kanske 4 timmar..jag känner mej helt febrig fast det har blivit mkt bättre (y) men ändå skönt att vara hemma från skolan!
jajja, ska ringa och be stina ta min mattebok och tyskan.. ^^
pusshejs,




love is hard.