Live wild ✌️ Die free

-

Kategori:

Man får aldrig glömma bort att komma ihåg att koncentrera sig på det som faktiskt är äkta här i livet.
Ibland känner jag att man kan tappa det helt, och det är synd.
Det som är viktigt det ska man vara rädd om, så försöker jag alltid att tänka. Även om man helst bara vill sväva ibland när man har chansen.
Jag är så otroligt rädd att detta är en tidpunkt i livet då man har lätt för att ge upp och inte tänka sig för. Alltså att tappa det viktiga.
Det är det som skrämmer mig mest här i världen.

Boden/Oslo/Stockholm

Kategori:

Förra veckan var fullspäckad med en massa blandade känslor. Jag kommer inte orka skriva om allt det här men att giga som förband åt Glasvegas var helt sjukt. Klart det sjukaste och det roligaste jag har gjort i mitt liv.
Min personliga åsikt är att det var den roligaste spelningen ever. Jag har aldrig haft så roligt på scen, jag har aldrig känt att jag hör hemma på scen mer än i Oslo. Sjuk känsla. Skit samma, ska sluta älta om det!
Semestern i Stockholm har också varit bra, det är en resa jag aldrig glömmer, en resa med mycket drama/många öl/dans/ömma fötter/Soppa/ mycket shopping och mycket skratt. Som en semester ska vara antar jag.
 

Svindlande känslor

Kategori:

Idag är det Måndag & på Onsdag vid den här tiden så anländer vi till Oslo. Jag är redan hemskt nervös & taggad. Satan vad kul det ska bli! Saknar mina glorior också! 
Idag är det jobb som gäller så just nu försöker jag bara att ladda upp till det! 

Har även snaggat mig ordentligt, 0,5 mm. Så skönt

Gammal & grå

Kategori:

Jag kan längre inte avgöra om jag är 19 eller 50 år. 
Livet i Boden står stilla, allt går på rutin. 
Och huvudet brinner av att man har så mycket på g. 
Jag orkar ingenting. Därför orkar jag inte skriva här, så jag slänger ut några bilder.