Live wild ✌️ Die free

Lasse❤

Kategori:

Lyssna på Lasse hela dagen, japp!

Stockholm

Kategori:

Bildbomb

Kategori:

Sep. 22, 2013

Kategori:

Första recensionen på debutalbumet

Kategori:

Går inte att förklara hur berörande det är när folk gillar något som betyder så mycket för mig.
Det berör så otroligt. Mycket fint!

Blir arg

Kategori:

Det är sån jävla hype om Svenska Idol, så känner att jag måste göra ett utlåtande.
Jag gillar för det första inte att titta på idol, tycker det är ett program som visar musik på fel sätt och allt känns väldigt oäkta på många sätt. Speciellt mot oss andra musiker som försöker här på sidan om.
Jag har nämligen blivit lite tvingad att se idol pga mitt jobb. Iallafall.
Det finns en grej som gör mig extra arg & det är att idol får folk att tro att alla kan bli musiker och att folk tror att när man är med i idol då är man musiker.
Det finns en kille som heter Kevin som är fptbollsspelare men som nu kommit med i idol pga hans snygghet. Killen kan inte sjunga what so ever men eftersom att han är snygg så går han vidare. Det ger en sån jävla orättvis bild på vad det egentligen innebär att vara artist/sångerska/sångare.

Tror jag blir extra arg för att jag har växt upp i en stad där man har fått så otroligt mycket skit för att man vill bli sångerska & folk ser det som enkelt. Och vi i the glorias har under 5 år nu försökt visa Boden hur hårt vi faktiskt arbetar men då ska såna som Kevin komma in i något påklistrat musikprogram och glida.
Alla i boden tänker då ännu en gång, det där är ju inge svårt. Det där kan ju alla göra.
Jag blir så arg. Här sitter man och arbetar som svin & säkerligen mer än många andra människor arbetar dagligen. Visst det är grymt kul med musik men tro fan inte att det är enkelt & att det är något alla kan.

Ibland önskar jag bara att mina nära & kära skulle få följa med i mitt liv en vecka och verklgen få uppleva allt jag/vi gör. Det är såååå mycket som inte folk vet & som man aldrig blir uppskattad för.
Och det är så svårt att försöka sitta och förklara för någon som ändå inte förstår på det sättet. Jag anser iallafall att jag gör dubbeljobb, jag jobbar som personligassistent & även som musiker på heltid.
Så när Boden/nära & kära jämför en med någon från idol vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.
Jämför inte ett underhållningsprogram med att vara musiker. Det funkar Inte.

Tack då har jag fått det sagt! Haha

Annars så är det stressigt men bra, på måndag drar vi till Stockholm för två gig där ett av giget är det största & mest meningsfulla giget vi kommer ha.
För då släpps vårt debutalbum och då är det releasegig!!!!
Jag är så taggad och vi är så redo alltså.
Så imorgon packar jag!!!!

Förlåt, jag vet.. jag är sämst.

Kategori:

Hej min kära gamla blogg. Jag fattar inte att jag fortfarande skriver här, då och då.
Här har jag delat mina tankar, rädslor och lyckorus sedan 2008. Tänk vad tiden springer iväg?
Nu har jag slutat skolan på riktigt. Alltså på riktigt!!!
Det är grymt underbart att säga det, känns overkligt fortfarande. Förra året den här tiden var kaotisk, hela trean var kaos när jag tänker tillbaka.
Men vi klarade det också, och nu är jag här. Nytt jobb och nya kläder, haha.
 
Jag trivs väldigt bra på mitt nya jobb, kan inte alls klaga på något och det ska jag inte göra heller. Jobbar som personlig assistent åt världens gulligaste kille som älskar humor och musik m,m. Det passar mig perfekt. Här jobbar jag 73% vilket också passar mig bra då jag arbetar mycket med bandet på sidan om. Eller ja, bandet går ju alltid först utan tvekan men shh, det är vi lite tysta om.
Ang. musiken så släpper vi den efterlängtade plattan den 25 september och det känns så jävla bra. Samtidigt som släppet befinner vi oss i Stockholm för några gig bla vårat releasegig den 25e som kommer bli någonting alldeles extra.
Sedan har vi flyttat replokalen också och det var känslomässigt det med. Vi har tillbringat fem år i Larssons hus och nu gör vi inte det längre. Det känns lite i hjärtat men nya replokalen är jättefin (ser ut ungefär som emmas rum) haha.
I sommar har det gått väldigt bra för oss och det känns som att jag ibland drömmer. Allt med musiken är på topp, inspirationen och motivationen. Vi vill detta mer än någonsin & det både känns och syns.
Jag tror det är mycket tack vare skolan som gjort att jag känner mer motivation än någonsin, jag känner att jag äntligen inte behöver oroa mig så mycket och jag får göra det jag älskar mest.
 
fyfan, tänk att vissa av er följt mig här sedan 2008, då var det mycket hjärtekross och elände. I alla fall vad jag tyckte då. Nu kan jag sitta i flera timmar och skratta över hur dramatisk man var. Stackars 14åriga Jill.
 
Okej, dessa inlägg blir alltid så spretiga och jobbiga men jag hoppas att det går att läsa.
Nu vet ni lite var jag sysslar med på dagarna och nätterna i Boden.
 
Rock on people.