Live wild ✌️ Die free

May. 26, 2013

Kategori:

Tack mama

Kategori:

Jag har fyndat så jävla bra kläder idag. Är så nöjd.
Hittade en perfekt studentklänning för 199kr också!
På lördag åker jag & mina fina klasskamrater till Alanya för att fira in sommaren & studenten men en jäkla fest!!! (Ja mamma, jag lovar att sköta mig)
Jag är så taggad och redo.

Och tack mamma för pengarna du förde över i panik till mitt konto. Vad skulle jag göra utan dig??
Alla dessa klädesplagg fick jag för pengarna du gav mig mama. Så tack för shoppingen!

Älskar er

Kategori:

Jag har dom finaste & bästa vännerna man kan hitta. Säriga också. Of course;-)

Så alltså, vår glorytour är över och den var fantastisk.

Kategori:

Stockholm vs Boden

Kategori:

Det var fyra dagar sedan jag kom hem från underbara & älskade Stockholm.
Stockholm tog mig med storm på alla sätt, snodde mitt hjärta och jag blev helt såld.
Sedan jag kom hem har jag bara känt att jag är så himla klar med denna stad, Boden.
Jag vill flytta till Stockholm, spela roll vart.. Jag behöver ingen soffa och inget bord. Jag nöjer mig med en säng + en persisk matta, plast tallrikar & muggar.
Jag vet inte hur länge jag skulle vilja stanna men jag vet bara att jag vill flytta dit. Testa.
Ingen i Stockholm bryr sig, dom sköter sitt & jag mitt.
Jag vet att det är omöjligt att flytta till Stockholm inom de två närmaste åren & det skrämmer mig ibland. Är rädd att jag ska gå in i depression om jag stannar här i två år till.
Ja, jag hatar på Boden jag. Men förstår inte hur folk kan vilja stanna här, jag kanske är naiv men kan ibland känna att dessa människor som bor här som är kring 20-30 års åldern är hjärndöda. Visst är Boden tryggt och rätt plats att skaffa barn & familj i. Men snälla, vad finns det i Boden för unga människor? En massa minnen av en skolgång & ett gäng kompisar som inte tagit sig längre. Jag tycker inte alls det är konstigt att folket i Boden som är kring 20 år saknar skolan.. Klart som fan, om ni bor kvar i denna håla & jobbar på samma jobb sedan 3 år tillbaka.
Testa flytta/resa/se er omkring.
Det vill jag, för jag anser att man ska ha sett världen innan man dör. Inte bara trygga Boden. Annars är man ingen människa utan en lort.

Ja, jag är bitter på Boden ;-))))

Imorgon drar vi mot stockholm!!

Kategori:

Är så taggad & glad. Detta kommer bli så grymt!

Läste nyss ett jätte fint blogginlägg som min stora syster Josefine hade skrivit om mig på hennes blogg. Jag som är i någonslags blödig period började självklart att böla. Men iallafall vill jag säga att det är få som förstår sig på mig & även om jag inte har jätte bra kontakt med Josefine så förstår hon mig väldigt bra. Det är väl nog för att vi är ganska lika som hon förklarade i hennes inlägg & även att hon är så smart.
Jag har sagt det tusen gånger men säger det igen. Josefine kommer alltid vara en förebild för mig på många sätt & vis. Och det där med styrka försöker jag ärva av henne. Josefine är utan tvekan den starkaste människan jag känner.
Ville få det sagt.

Nu ska jag sova, har tryckt ned kläder i väskan. Har väl glömt hälften men satan vad kul detta kommer bli. Följ resan på twitter & instagram.
Puss&kram

P.s på dessa två dagarna har jag hunnit med en jävla massa saker b.la. Så har vi i the glorias fått barn & ungdomskulturstipendiet. Jag har även hunnit vara på en jobbintervju.
Brabra. Överraskar mig själv ibland av att jag inte går in i väggen. Jag bara skriker lite på mamma & sen blire bra (förlåt mamma för att du får stå ut med det ibland)
Haha.
Ses losers.

GLORYTOUR

Kategori:

Skellefteå, Umeå & Sundsvall

Det blixtrar i huvudet.

Kategori: Allmänt

Jag sitter här och klockan börjar bli mycket.
Jag vet att jag ska upp tidigt imorgon & jag vet att min mamma snart kommer komma inspringades i rummet och be mig sova.
Men jag kan inte riktigt slappna av.
Idag kom jag hem från första turnésvängen... Det har varit de fyra lyckligaste dagarna i mitt liv. Det är som att det bara går upp ljus framför ögonen som visar den rätta vägen så att säga.
Hela helgen har varit blixtrar & dunder. Bokstavligen. Helgen har varit över förväntan, verkligen.
Och det är just därför jag sitter här nu, för jag vill inte gå på skola imorgon. Jag vill vara på Turné och göra det jag vill göra så att säga.
Turnén för mig:

Torsdag - Skellefteå: Helt okej med folk, översminkad, taggad, nervis, bra spelning, ös, hittade Magnus i publiken och blev glad, mycket bra kritik från alla.
Fredag - Umeå: Så peppad, höga förhoppningar, öl, översminkad, kom upp på scenen och blev så överraskad över allt folk som stod redo för att höra oss, svettades som aldrig förr, sjöng som aldrig förr, magiskt, extra nummer, folk sjöng med på norah, träffade jerry, allt var så stort, var så stolt, bra kritik. MAGISKT.
Lördag - Sundsvall: Bra ljud, bra magkänsla, regn, alkoholfritt, öl på hotellet, pepp, överraskande mycket folk, bra kritik & grym avslutning på första svängen.

Nu väntar jag bara på att Onsdag ska vara här så jag får åka igen. Är så jävla taggad på Stockholm! Höga förväntningar. WOW.

Ja nu ska jag gå härifrån och försöka sova innan jag brinner upp. Bilder kommer, var lugna.

I DUO idag!

Kategori: Allmänt

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=7635626
Mariana har skrivit en jätte bra artikel om oss i Duo idag. Klicka på länken ovan.

Nu om någon timma lämnar vi denna gråa stad för vårat första stopp - Skellefteå.
Vi är så jävla taggade, & jag är så sjukt övertaggad.
Äntligen.

Laddar!!!

Kategori:

• Idag är det dagen efter världens roligaste fest med min käraste esmk10

• Idag är det dags att packa, för imorgon lämnar vi denna håla

• Idag släpps vår första singel på Spotify & Itunes

• idag ska man hinna stå på scenen & kära 4 beatles-låtar för sista gången ever

Idag är jag alltså både lite stressad, lite bakis, men grymt taggad!!!